Indiana Pasanen ja kadonneen pronssiaarteen metsästys

Olen turhautunut.
Nyt kun tuli lauhaa ja uudenvuoden jälkeen sataneet lumet sulaneet, kuljen ympäri hiihtostadionia etsimässä pronssiaarretta.
Että pitikin laittaa hiihtoasuun kiinni kallis, kaunis, vanha ja siis harvinainen koru… ikivanhaa kalevalaa. Se oli euralaismekon pääntiessä ja viittaa piteli kolmilehtisolki. Hyvin menneen hiihtosuorituksen jälkeen poseerasin kuvissa sponsorien merkit esillä eli koruissani, mutta sisällä huomasin komean solkeni kadonneen.
Se on jossain… meillä on vain parituhatta neliötä tonttia pengottavana. Kävin taas aamulla tekemässä kierrosta taskulampun valossa. Ei onnistanut.
Jatkan etsintää. Ajatella miten ihanan muinaista… meillä on pihallamme ihan oikea rautakautinen aarre! Se pitää vain löytää ja mielellään ennen kevättä. Vihreäksi patinoitunutta pronssia voi olla hankala etsiä keväisen (siis savisen) nurmen joukossa.
Päivän fiilis: masennus ja kiukku. Se taas johtuu puhtaasti työasioista.
Hyvä tieto on se, että helmikuussa pääsee Turkuun muinaispukuseminaariin 🙂
Ai niin. Halaus meidän herralle. Ollaan oltu naimisissa koko kuukausi. Avioelämä on ihanaa.

4 thoughts on “Indiana Pasanen ja kadonneen pronssiaarteen metsästys”

  1. Voipi kuulostaa pöljältä mutta tarkista pyykkikoneen tienoo.Vuosia sitten eräiden KA-kekkereiden jälkeen etsiskeli yksi jos toinen Jullana lady marionin kadonutta sormusta vanhempiensa takapihalta..lumen, loskan yms keskeltä. Vuosia myöhemmin, muuton yhteydessä tuo rinkula sittenm löytyi pyykkikoneen takaa. Kukaan ei ihan tiedä miksi. (teoroita kyllä on.)– Enkä saanut edes löytöpalkkiota!

  2. Ja aina kannattaa muistaa, että Kalevalakoru kestää pyykkikonetta. Pesin oman Birgitta-soljen ihan vahingossa villamekon kanssa. Kaikki granaatit on tallella, eikä lakkauskaan tuntunut kärsinee. Tosin nyt kun etsiskelen ko. solkea, siskot vihjalevat: “Notta, ootkos pyykkikoneesta katsonut?”En tosin osaa suositella mitään ohjelmaa erityisesti pronssihomeen poistoon, saati että suosittelisin kysymään mistään kodinkoneliikkeestäkään… =D

  3. Toivottavasti korunmetsästys tuottaa tulosta! Asioiden hävittäminen on hyvin kismittävää!Sydärin asuvalinnoista äänestän molemipia – (koska haluan nähdä molemmat) miten olisi muikkarit toiselle ja helvarit toiselle päivälle?Ja muista tuoda kuvia häistä!

Comments are closed.