Hyvä sisko Koo!

Viikonloppuna olimme tapahtumassa, jossa järjestettiin pieni tiede- ja taidekilpailu/näyttely. Sisko Koo oli pyytänyt, että osallistuisin hänen puolestaan hääpuvullani. Laitoin koko kolmen mekon kokonaisuuden yhteisnimissämme kisaan. Jiri-herra oli ekaa kertaa SKA-tapahtumassa ja otti heti osaa myös, eli käsintehty hääkirjamme sinisine vuohilaukkuineen oli myös esillä.
Innostuttiin siinä sitten Jirin kanssa tukemaan näyttelyn järjestänyttä Utaa. Laitoin meidän herran hääpuvun myös esille Katrin nimissä, helmihunnun Aulin eli paronittaren puolesta ja vielä Jirin keskeneräiset neulakinnassukatkin, jotka alkavat jo lähennellä sitä reilua puolta metriä.
Jiri laittoi Osebergin laivalöydön mukaan tehdyt nauhalaudat. Raconzay oli tehnyt karttoja ja Fleinn kirveitä.
Näyttelyä tutkittiin kovasti ja oli mukavaa, että sitä myös kommentoitiin. Yleisö sai äänestää parasta työtä.
Tahaah! Herran hääpuku voitti. Illalla hovissa herra aviomies sitten seisoi tuolilla pyörähtelemässä, jotta kaikki näkevät. Braiesit tietysti esiteltiin myös.
Hyvä Koo!
Minulle parasta palautetta oli se, että tekemääni sinistä helvaria soviteltiin ja hyväksi havaittiin ja nyt on sitten luvattu toimittaa kaavoja eteenpäin. Mekko onkin tosi ihana, se istuu hyvin päälle ja helma on nautittavan leveä. Sillä voi vaikka tanssia:

Tässä kuva häistä tanssin pyörteistä, kuvssa helvari täydessä vauhdissa ja herran voittoisa asu.

1 thought on “Hyvä sisko Koo!”

  1. Ei se mikään pieni kilpailu edes olllut! Oli ilahduttavan paljon osallistujia, enemmän kuin vuosiin, muistelen. Nuo teidän häävaatteet ovat kyllä niin mahdottoman hienoja, ettei mikään ihme, vaikka tuli voitto noin isossa kissassa jossa oli kaikkea hienoa esillä. Tuollaisia takkeja näkisi mielellään enemmänkin. t. nimim. yksi helvarikaavan tilaaja 🙂

Comments are closed.