Lisää blogeja!

Jossain vaiheessa sen oli pakko tulla ilmi… siis sen mitä minä teen töissä sillä välin kun muut menevät yleensä aamukahveelle… päivitän blogia.
Pomo kuuli että pidän tämmöistä, kävi lukemassa ja innostui kovin. Olisi halunnut välttämättä linkittää tämän meidän lehden nettisivulle.
Mietin hetken aikaan ja tein ehdotuksen: jospa alan kirjoittaa lehden nimissä toista blogia. Aiheet voivat tietysti liipata toisiaan likeltäkin, mutta työblogissa voisi kirjoitella paljon sellaista jota ei huvita laittaa kotoblogiin ja toisinpäin.
Nyt sitten odotellaan, että työpaikan nettinörtit ehtivät tänne Tylypahkaan saakka ja luovat minulle oman, tyttömäisen pinkin pohjan. Meidän osastomme päätuote ovat jatkossa ne vaaleanpunaiset Tuokio-sivut lauantaisin, joten sen verran pitää vetää kotiinpäin että blogista tehdään vaaleanpunainen. Heh heh.
Pitää miettiä nimeä…
Hmmm….
Mutta ensin Euran mekko valmiiksi. Ja kamat kirpparilta toiselle. Ihan mahtava tapa siivota kotia! Tertulle menen hakemaan lisää lankoja, on kuulemma loistavat punaiset värikokeilut takana. Monta hyvää väriä onkin ihan loppu.
Lauantaina leivon suklaakakkuja Eetun rippijuhliin. Niin se aika kuluu. Paljon onnea tädin kullalle tänään synttärin johdosta. Ja sunnuntaina sitten ripille. Jihuu.
Ja semmonen juttu vielä, että olen niin ylpeä Minnasta. Mun lapsuuden paras kaveri on se ihana ex-inno-Minna, joka alkaa vetää kolmosella sitä uutta muotisuunnittelija-ohjelmaa. Minna on niin hieno siinä mainoksessa että!