Matuls tulee Turkuun!

Ihan pakko laittaa uutisia: sain viikonloppuna postia Matulsin Tomazilta. Olemme olleet ahkerassa kirjeenvaihdossa ja nyt on mankuminen tuottanut tulosta. Matuls tulee Turun keskiaikamarkkinoille. Tsekkaa kauppatavaran taso http://www.matuls.pl/index.php.
Suosittelen. Minttu ja Miksu saivat kaasonkappansa juuri Matulsilta… hyvin kuulemma sujuu oluenjuonti viiden litran puolalaisesta ämpäristä mallia keskiaika.
Turussa on markkinoiden aikaan muutakin mukavaa tiedossa, esimerkiksi linnalla leiri, jossa voisi päiväsellään piipahtaa elävöitymässä. Sen takia nyt pitää tehdä 1400-luvun mekko.
Johanna sai uuden turkissomisteisen helvetinikkunamekkonsa perjantaina postista. On kuulemma ollut hyvä. Hieno juttu, että mekko oli mieleinen. Vähänkö jännitin…

4 thoughts on “Matuls tulee Turkuun!”

  1. ööööööööööööööööööööööööööööööö!!!Mieletöntä! Siis Matulsin tuleminen Turkuun! Jei!

  2. Suurella innolla otetaan tieto vastaan täälläkin päässä. Tuo on siis ilmeisesti eri porukkaa kuin edellisina vuosina turkulaista markkinahumua rienastuttaneet puolalaiset? Mutta joka tapauksessa markkinoilla pyörin ja varmaan useampanakin päivänä, kun ihan lähistöllä asustelen. Tämän uutisen jälkeen tuntuu kesän markkinat olevan taas himpun verran lähempänä…

  3. Klikkaa englannin lippua ja pääset etusivulle, josta valitse shop. Tai jos kuka osaa puolaa niin sitten sitä toista lippua : )

Comments are closed.