Öötshippi, maa-asunto, aurinkokoti…

Nyt kun herra on julistanut ryhtyvänsä hipiksi ja muuttavansa maakuoppaan, on ehkä syytä selventää, mikä se on.
Earthship on asumismuoto, joka on täysin riippumaton yhteiskunnan verkostoista… siis sähkö- ja vesijohdoista ja sen sellaisesta. Se toimii omavaraisesti ja siellä voi jopa kasvattaa omat syötävät.
Herra löysi sen joitakin kuukausia sitten netistä ja pari viikkoa sitten telkkarista tuli dokumentti Garbagewarrior eli Roskasoturi. Sitä meillä nyt mantrataan. Öötsippi öötsippi öötsippi….
Kaverit ovat uhanneet tehdä kaikenlaista, jos herra oikeasti muuttaa harmaapartaiseksi hipiksi maakuoppaan. Minä …. no, kun tuli papillekin luvattua… lähden toki mukaan.
Morjens, me lähdetään tästä keräämään autonrenkaita, juomatölkkejä ja limupulloja. Pidetään talkoot ja kerätään materiaalia meidän taloon…
Ennen kuin soitatte meille ambulanssin hourulaan ja soitatte valkotakkiset paikalle, kurkkikaa tuolta oikean laidan sivuista sitä Earthship Valenciassa -linkkiä.
Nämä talot ovat ihan todellisia. Ja unelma maailmasta, joka näiden avulla pelastuu, on ehdottomasti unelmoimisen arvoinen.
Minä haluan jättää maapallon teidän lapsillenne ja heidän lapsilleen elämiskelpoisena. Miten on?

1 thought on “Öötshippi, maa-asunto, aurinkokoti…”

  1. Minäkin haluan earthshipin EHDOTTOMASTI. Mitäköhän Suomen viranomaiset ovat niistä vaan mieltä säädöksineen?? t.Noora

Comments are closed.