Kirja tuli, Sotka valloittaa verkkoa ja elämä on kivaa!

Ihanaa olla hyvällä tuulella. Viime viikolla oli töissä yksi sellainen päivä että tuli vettä silmistä… hupsista. Työkaveri siinä sitten kyselemään että mikä on. No, tätä sattuu, aina välillä kaatuu maailma.
Mutta ei nyt!
Lomautettu herra oli ehtinyt juosta postimiehen kiinni, juuri kun tämä oli jättämässä lootaan lappua, että “olis rouvalle kirja, mutta ei mahdu teidän laatikkoon”. Meillä on lukittava postiloota, jonne kirjat eivät ikinä mahdu.
Aahh.. siellä oli Peter Collingwoodin mainio Techniques of Tablet Weaving. Herra ilmineerasi heti, että nyt se nauharaamattu tuli ja selailee sitä kotona… hienoja kuvia kuulemma.
Taidankin taas viettää tulevat illat kaapinjalkaan sidottuna. Toistaiseksi kudon nauhat nimittäin lattialla istuen ja sivusilmällä tiiraan telkkua. Eilinen nauha meni ihan pers— pieleen, kun katselin King Kongin naurettavuuksia ja yritin selittää teinipojalle, miten kirjoitetaan pääsykoetta varten vastine mielipidekirjoitukseen. Liikaa kerralla.
No, nyt minulla on kolme metriä kasvivärjättyä pinkki-keltainen-vihreää nauhaa… taakansitomiseen.
Mutta onhan sitä sidottavaakin: Sotka on taas onnellisesti vedessä ja luvassa on kivoja juttuja. Odotan etenkin meripelastuspäivää, jonka miesväki ideoi. Aiomme testata muun muassa Sotkan jarruvarjoa. Ja opetella heittämään pelastusrengasta ja kokeilla ehkä veteen pudonneen hakemista… jos joku raaskii hypätä roiskaista laidan yli mereen.
Ja sitä rataa.
Ilona avasi Sotkalle oman ryhmän Facebookiin. Se saa kannattajia huikeaa vauhtia, kiitos vaan kaikille jo jäseneksi ehtineille. Ja kuvia Sotkan reissuista voi käydä katsomassa laivan kotisivujen kautta http://www.viikinkiajanlaiva.net/ ja http://picasaweb.google.com/Sotka.VAL

Miehonlinna viettää SCA:n uudenvuodenjuhlia tunnettuna vappuna meidän pihassamme. Anno Societasis alkaa aina 1. toukokuuta. Suunnittelemme myös Suwiöitä. Kaikki sinne! Siitä tulee kivaa kun ollaan periodisesti teltoissa. Ei aina tarvi olla sänkyä ja suihkua sen vieressä : )