Flemish peasant, part 3.

Pääntie näyttää tältä ennen silitystä.

Alusmekosta on nyt valmiina puolet eli toinen hiha kiinnitetty ja saumanvarat huoliteltu, samoin sivukiila. Harmittaa oma laiskuus ja pellavan outo käytös… saumanvarat eivät ole tasaisen leveät. Mutta yritäpä leikata saumanvaraa isoilla rautasaksilla sen jälkeen kun sauma on ommeltu… ohuen ohut pellava luisti alta pois, joten päätin sietää tämän hirvittävän epäkohdan mekon sivusaumassa.

Lähilähikuva saumasta. Siinä on mittakaavana ihan normaali silmäneula eli ei hirmu isoa pistoa. Harmi, etteivät kaikki saumanvarat ole yhtä tasaisia. Ensi kerralla sitten.

Eilinen ompelu jäi vaatimattomaksi, siis mekon osalta, koska olin illalla pitämässä neulakinnaskurssia ja samalla ompelin turkikset neljään susilakkiin kiinni.
Herra sovitteli niitä… minä repeilin vedet silmissä sohvalla, kun se leikki että sillä kasvaa päässä vaalea tukka. Sommitteli karvoja kivasti ja hymyili leveästi. “Minä leikin nyt juontajaa”, herra kehui.
Ja koska olen luvannut seurata hänen päähänpistojaan, meidän superplasmataulutelkkarimme peitettiin tänään viikoksi. Herra oli lukenut jostain, että jos ei katso telkkaria, aistit terävöityvät huomaamaan asioita paremmin ja meillä kokeillaan nyt sitä.
Katsotaan miten käy!

3 thoughts on “Flemish peasant, part 3.”

  1. Samaa mieltä, ihan yliarvostettua kamaa! (happamia, sanoi…)Kunhan on riittävän isot, ettei ryhdy purkaantumaan.

    Mahottoman kivalta tuntuu teidän olo siellä, teette kaikkea hauskaa. Me vaan pakataan, tylsää

    Laatikoiden keskeltä Rikissa

  2. En tiedä vahvistaako telkkarittomuus aisteja vai ei, mutta kerkeää paljon enemmän kun ei unohdu tuijottamaan sitä.

Comments are closed.