Postipaketteja tulvaksi asti

Flemish peasant ei nyt ole edistynyt, koska tuli muuta kiirettä. Ensin tuli postilaatikkoon lautanauhakirja. No, kannen kuvan perusteella ostin, oletin että olisi ollut enemmän valmiita ohjeita mutta höpö höpö. Teoriaa teoriaa teoriaa. Plääh! Minä haluan reseptejä.
Sitten tuli kirje, jossa sanottiin, että Naturtuchen paketti on tulli Siwaan. Se piti hakea kiireen vilkkaa ja aaaahhhh sitä kangasta! Aivan täydellisiä eli se krappivilla ja oikein syvä indigo. Nyt tulee juhannuskruunajaisiin vaippahametta ja essua.
Krappi innosti niin, että hain kirjontalankalaatikon ja sieltä Tertun taivaallisen ihania kasvivärjättyjä kirjontalankoja. Loin Kaarinan muinaispuvun tiilikuvioisen loimen ja pistelin menemään ensimmäisen metrin. Valmis nauha on noin puoli senttiä paksu ja hiton vaikea tehdä, koska laudat tuppaavat kieppumaan miten sattuu. Kaikkiin reikiin ei mene lankaa ja se vääntää lautoja hassusti.

Kangas ja nauha ovat luonnossa ihan eri väriset, mutta jostain syystä digitekniikka haluaa esittää krappini vaaleanpunaisina. Kaarinan muinaispuvun nauhan ompelen kankaan sivuun reunaksi, koristenauhat tulevat vielä erikseen.

Aamulla sitten oveen koputettiin ja siellä oli postipoika laatikon kanssa. Saksasta tilatut käsintehdyt kengät, 50 euroa pari, suoraan kotiovelle alle viikossa kiitos. Tätä voisi kutsua palveluksi!
Valitettavasti mieluisinta mallia ei ollut kokoa 37… otin sitten remmikengät ja sen verran isot, että menee villasukka eli 38 kokoa. Ne ovat oikein kivat!
Kenkä ja neulasukka ne yhteen soppii.
Eka televisioton ilta meni siis loistavasti. Tänään ohjelmassa Pinja-koiran sydänultra ja illalla lautanauhaa tekemään Nastolan ABC:lle.

Samana päivänä paria tuntia myöhemmin:
Pinjan sydänvika on hieman pahentunut, eli eteiskammioläpän vajaatoiminta on vaikeutunut hieman. Sydänsairaus ei selitä vapun oireita. Maksan ja munuaisen toiminta, samoin kuin verensokeri normaalit. Nyt tutkitaan uudelleen mahdollinen kilpirauhasen vajaatoiminta. Sen löytymistä toivotaan, sillä se on helppo hoitaa ja se selittäisi ihan kaikki uudet oireet.
Tulokset tulevat ehkä jo huomenna. Peukut pystyyn! Jos ei… sitten ollaan pulassa. Mutta sydämen puolesta omalääkärimme Seppo lupasi monta iloista vuotta yhdessä!

4 thoughts on “Postipaketteja tulvaksi asti”

  1. Mieletöntä.. vaikka toi väri ei olisikaan ihan tollanen niin on se kyllä tosi veikee. Hienot kengät! Hei, mistä langasta (kuinka paksusta) kannattaisi tehdä tollaisia kesäisempiä neulakinnas sukkia?

  2. Kannattaa kokeilla ihan seiskaveikkaa, jos vaan hermo kestää kun se liestyy. Siitä saa ohutta ja pehmeää sukkaa ja seiskaveikka kestää myös kulutusta… pässinpökkimät kuluvat parilla markkinoilla puhki ja sitten saa harjoittaa kiivasta parsintaa.

Comments are closed.