Kukkia ja kaavoja = flemish peasant edistyy

Huomenta! Takana on vain 12 tunnin yöunet… vähän taisi väsyttää. Mutta aamu oli sitäkin reippaampi.

Aamulla koirien kanssa kierros pihalla, hyvältä näyttää… tosin vahvasti epäilen, että yksi kiivaasti kasvava perenna onkin rikkakasvi… pitää kysyä Annelilta… Sitten sanomalehden lukua, kahvin juomista ja kun miesväki häipyi, minulla oli koko tunti omaa aikaa.

Siinä ehtii

a) Ihastella pelakuita, jotka ovat vaivihkaa tehneet paljon kukkia

b) leikata yhden Euran mekon

c) leikata vuorikankaan flemish peasant -projektiin:

d) ihastella nupullaan olevia pelargoneja:

Tein varmuuden vuoksi isoilla saumanvaroilla ja sitten jotain, mistä emäntäkouluaikainen kässäopeni olisi purskahtanut onnen kyyneliin: merkkasin ompeluviivat harsimalla. Jep. Helpottaa kummasti palojen sovittamista yhteen : ) (siellä koulussa opettaja kyynelehti luokkamme kanssa ihan muista syistä… hyi meitä !)
Tänään ompelen mekkoja kasaan, mutta sitä ennen meillä on Elzebethin kanssa urakka.

Liisasin (heh heh) Elzebethille tontista sopivia plänttejä niinkuin siirtolapuutarhaksi ja tänään rakennamme kasvatuslavoja ja kylvämme värikasveja. Kolme vuotta kestävä projekti!

Lauantaina ensin kiidämme automobiilihistorialliselle rompetorille ja sitten kultapuppeli-kenties tuleva sulhasmies-julkkis-Jaken pihaan grillaamaan. Pitää ostaa rompetorilta joku tuliainen…

Sunnuntaiksi on luvassa upea keli ja hieno päivä, ajamme siis Sotkalla jonnekin saareen eväsretkelle leppoisassa tuulessa – luvattu noin nollatuulta. Jos tekee kellä mieli niin kyytiin mahtuu. Pari matkustajaakin onsa – saattavat päästä heti opettelemaan miten viikinkiaikana purjehdittiin Suomen rannikolla.
Elämä on ihanaa, etenkin kun on eteinen täynnä pelakuita!

2 thoughts on “Kukkia ja kaavoja = flemish peasant edistyy”

  1. Kiitos vierailustasi, tulin tänne hetimiten kurkkimaan kauniita pelakuitasi, jotka ovatkin myös minun lemppareitani!
    Päivä on ollut taas aurinkoinen ja kukat lisääntyy…mehiläiset innoissaan,.. kukasta kukkaan!
    Oikein ihanaa perjantaita!

  2. Hei, hauskaa! Minullakin on kirsikkapuita pihassa, viime vuonna oli kukkia tuhottomasti ja kirsijoita myös. Sitten tulivat rastaan ja tyhjensivät kaiken kerralla. Mutta oli niitä kiva katsella aikansa.

Comments are closed.