Kohta Uffe tarkenee

Pikainen päivitys käsityörintamalta: sain valmiiksi neulakinnassukat, miesten kokoa, harmaata Virtain Villaa tummin somisteraidoin, suunniteltu myyntitiskiin vaikkapa Turun keskiaikamarkkinoille… paitsi että herra näki ne, sanoi että hienot ja otti itselleen. Kiitos kiitos sanoi ja kehui komeiksi.

Huaahh. Uudet alkuun.
Uffen viitan kankaat on nyt yhdistetty toisiinsa pykäpistoin (työn kesto: C.S.I New York ja Martin Beck -elokuva).
Aamulla jatkoin, ehdin kiinnittää jo 150 senttiä sinipuunauhaa reunaan. Luotospistoin. Lanka: kasvivärjätty eestiläinen superohut villa kaksinkertaisena.
Tänään saan reunat valmiiksi. Sitten vain sudenroikale niskaan kiinni ja Uffe saa pörhistellä Suwiöistä eteenpäin. Eli viitta tähtää juhannuskruunajaisiin Nordmarkissa.

Lähikuvaa työstä. Eva saa esitellä valmiin viitan sitten omassa blogissaan. Kiinnityspistoista tein tarkoituksella näkyvät.. eivät olleet rautakaudellakaan mitään piilotikkejä, sen verran rankkaa kokoa ovat aikakauden neulat. Ja ruskea villa on aika purkautuvaista eli varman päälle. Oikeasti ne ovat muutaman millin, mutta kun minulla on niiiiiin hyvä makro kamerassa…

1 thought on “Kohta Uffe tarkenee”

Comments are closed.