Friikki!

Noilla perinteisillä neulojilla on aina sellaisia vähennys-projekteja. Niiden aikana on tarkoitus hävittää ylimääräisiä lankavarastoja neulomalla vimmatusti. Kässäguruni Anneli on hurjan tehokas niiden aikana, kävelee varmaan kylilläkin neulepuikot helisten.

No, nyt kun on tullut kivasti värjäiltyä lankoja, niin lankamäärä alkaa tulla yli äyräiden. Siis niiden arkkujen, joissa villaisia aarteitani säilytän. Siispä uusista hienoista lautanauhaohjeista ja neulakinnaspistoista innostuneena aloitin oma syys-supistuksen.
Mintulla on myös kuume, nauhakuume. Oli tehnyt ensin metritolkulla tuplapukkia ja sitten sellaista tähtikuviota. Poikansa oli tokaissut, että “friikki”, kun äippä oli taas ovenkahvassa kiinni nauhoineen.
Hehhee…. Minttu oli siihen sanonut, että vartoos kun Mervi tulee.. siinä se friikki vasta onkin…
Miten niin ????
Tässä kuva reilun viikon tuotoksesta. Siitä puuttuu tosin pari pipoa ja yksi keskeneräinen nauha ja yhdet aloitetut sukat.

Aladdinin ohjeesta Suville kiitos. Hauskaa nähdä, miten erilaisia nauhoja eri tekijät luovat. Mintulle kiitos tuplapukin avaamisesta 🙂 Seuraavaksi yritän opetella lukemaan muitakin ryhmittäin käänneltävien ohjeita. On yksi isompi talviprojekti mielessä.

1 thought on “Friikki!”

  1. Arvaappas osasinko tehdä oinasta, no en tietysti osannut. Mutta jos joku heittäisi minua ymmärrettävällä ohjeella niin voisin yrittää 😀 Ihania nauhoja ja kaikkea, meillä lienee sama virus!

Comments are closed.