Nyt alkaa olla kiire

Puuh! Lääh! Ja hop! Tapahtuma alkaa huomenna ja Kartsan rakennusryhmä on tehnyt tajuttoman upeaa ja hienoa työtä Hollolan kirkonkylän pellolla. Siellä on hienoa!
Ensimmäiset leiriläiset asuvat jo siellä, me kävimme pystyttämässä seuran teltan illalla isoon leiriin ja huomenna rakennetaan Sotkan mukana kulkevien kauppiaiden pikkuleiri rantaan.
Tänä yönä pitää vielä saada valmiiksi 16 viiriä leiriin 🙂 ja herra tuolla pakkaa patoja ja paistovehkeitä peräkärryyn. Tästä se taas lähtee!!
Minä … sorruin taas ompelemaan. Olen leirissä kauppiaana ja tajusin maanantaina, että tarvitsen lämpimän vaatteen! Onneksi kangasvarastossa olikin kolme metriä keltaista villaa… se on nyt mekkona tuossa henkarissa. En ole vielä mitannut saumoja, mutta siinä se on ns. kymmenen kiilan mekko eli koostuu kahdeksasta osasta ja etu- ja takakappaleessa on vielä kiilat leventämässä.
Kellotin ompeluajan ja 20 tuntia siihen meni. Niin, se on siis Herjolfnes 38 kaavalla tehty.
Nyt on kaupantädillä lämmin kolttu, pidän sitä ruskean villamekon päällä. Avasin taskuaukot sivusaumaan, kuten joissain Herppari-löydöistäkin on ollut. Pääntie on taas huoliteltu lautanauhalla — taskuaukkoon pitää laittaa vielä nyöriä , mutta vielä sen ehtii.
Heippa nyt. Tulkaa Hollolaan kaikki!!! Siellä on hienoa ja kivaa ja tapahtuma paranee vuosi vuodelta. Tätä menoa meillä on pian viikon mittainen tapahtuma ja leiriläisiä ainakin sata telttaa 🙂
Ps. Ihanaa!!! Meillä on vartiomiehet Sotkalla! Jani ja Karo ovat siellä! Ja pääsemme puhumaan Saaresta, joka siis lykättiin ensi kesäksi.
Makuuoljet odottavat joten ensi viikkoon!