Top secret!

Nyt onkin aika jännä tilanne. Olemme kavereiden kanssa olleet ahkerina käsityörintamalla, mutta koska viimeaikaiset työt tähtäävät tulevaan Aarnimetsän akatemiaan, ei voi kertoa, mitä olemme tehneet.
Aiheet ovat marraskuun loppuun saakka salaisia. Siellä lukijoiden joukossa on yksi, joka EI saa tietää, mitä on puuhattu. Toki hän tietää, että jotain on meneillä.
Mutta:
siitä lähtien kun kuulimme, että Aarnimetsään on tulossa tieteiden ja taideiden suurin huomionosoitus, olen ollut kuin tulisilla hiilillä. Minulla ja palkittavallla Elinalla kun on tapana vaihtaa käsityökuulumisia kello 22 aikaan illalla. Nyt en olekaan voinut hehkuttaa, mitä juuri tein… paitsi sitä, että uusi Sininen mekko valmistuu pikkuhiljaa. Olen lähettänyt lähennä kuvia napeista, joita tulee puolen metrin matkalle.
Olen myös onnellinen siitä, että _______ pyysi minua mukaan ryhmään, joka valmistelee _______. Suunnitelmissa on muun muassa __________. Olemme myös __, ___, ____ja ____ kanssa _______neet ___________ta. Niihin tulee_______ ja ne näyttävät ainakin meidän mielestä aivan tajuttoman upeilta!!
Sillä välin kun odotan, että pääsen tekemään ________tä _________n, pitäisi ehtiä _______a , ja myös kutoa SILKKISET SUKKANAUHAT (ooh, piti ihan huutaa tuo julki, koska niistä Elina tietää). Valmiina onkin jo___________t.
Olen myös värjännyt lankaa. Osallistumme Knutin kanssa akatemian Tiede- ja Taideturnajaisiin. Minun kilpailutyöni on ————-.
Ja työn alla on toki myös Hurahda rautakauteen -luentoni, jonka pidän Akatemiassa. Kannattaa tulla. Oheismateriaali on mahtava.
Mutta… paljastetaan lisää kaikesta sitten myöhemmin.
Hei, ruokarintamalta on julkisia uutisia: viikonloppuna juhlitaan Hollolan keskiaikatapahtuman karonkkaa ja olen tällä kertaa kokkina. Meillä on valtavasti ihanaa ruokaa, juomaa ja ohjelmaa tulossa!

We are living exiting moment here in Aarnimetsä right now. Since the moment we heard that we are going to have The Most Awesome Arts & Science Award here, me and my friends have been very busy. We are preparing things to the big event. But since Elina must not yet know what, I cant tell about that…
When _______asked me to be one of those who preapare______ I have had troubles, because I can not tell Elina what I am making. We tend to send messages every evening at 10 o´clock what be are making but now I can only tell about making buttons to The Blue dress.
I can tell that we are making_________. I have also been __________ng ___________s with ___, ____, ____, and____. They are going to look awesome! (actually they are almost ready… I just need to______________). I have already finished __________s for her.
I am also tablet weaving SILK GARTERS (I had to shout since I can tell atleast about something, Elina knows about those).
I have also been dyeing yarn, because we are participating Acedemys Arts &Sciense Tournament. There I am making————.
Oh, I am also preparing a lecture about “Be inspired by the Finnish Iron Age” . The material which I have for that is wonderful. Do come and listen.
But more about all of this will follow later.
Oh, about cooking section: we are making a nice big fiest for people, who helped to arrange the Hollola medieval market last summer. As the head chef I can tell that there is a lot of good food coming!

3 thoughts on “Top secret!”

  1. Aaaaargh! Kuolen uteliaisuuteen ennen marraskuun loppua! <3 Ihkut!
    Maltan tuskin odottaa että näen ——– ja ———-.

    Mä mietinkin että kun yleensä nappi-läpipariin menee vartti, nyt on mennyt melkein viikko…. HA!

  2. No niin. Minua ottaa siis niin pattiin etten pääse ———-eikun siis Akatemiaan. Vaadin! erittäin syvällistä ja seikkaperäistä kertomusta viikonlopusta kaikilta tapahtuman jälkeen, ei haittaa vaikka kääntäisitte veistä haavassa…

  3. Tämä on ihan kuin kärsimättömän joulu lapsena, paitsi että pahempaa! E kun on se eka, jolle yleensä kerron mitä uutta olen tehnyt ja oppinut, mutta nyt en sitten voikaan tehdä sitä, kun ne PIIIIP, PIIIIP, ja sit se IHAANA PIIIP, PIIIIIP:stä puhumattakaan tulevat E:lle. Kauhiaa tämä odottaminen.

Comments are closed.