Tuli kuulkaa tunnustusta! Got an award!


Blogeissa näkyy usein erilaisia awardeja eli tunnustuksia. Minulla olikin jo yksi entuudestaan ja nyt sain toisen, se on tuo Gorgeous blogger tuossa palkissa. Omani tuli Alitsalta.

Tunnustuksen saajan kuuluu vastata viiteen kysymykseen ja antaa tunnustus eteenpäin viidelle. In many blogs you can see awards from readers. I already had one and now got the other one, this came from Alitsa.
Now I am expected to answer five questions and pass this award for next five bloggers.
1. Koska aloitit blogin / when did you star your blog?
20. toukokuuta 2008. 20th May 2008.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee / what do you write about?
Blogi alkoi talomme omana päiväkirjana, mutta on muuttunut lähes kokonaan keskikaikaisia käsitöitäni ja tekemisiämme esitteleväksi blogiksi.
We started this as a home journal, but it has turned mainly to tell about medieval handcrafts and our medieval living.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden / what makes this special?Keskiaikablogeja on useita, mutta loppujen lopuksi näitä on tosi vähän.

There are several blogs about this area, but at the end there are so few of blogs like this.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen / what made you to start writing?

Kirjoittamisen ilo. Nothing special. Need to write 🙂

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi / what would you change in your blog?

Haluan tehdä enemmän ohjeita iloksi niille, jotka ovat kuin minä: tekee mieli kokeilla mihin osaa. Ohjeet -osiota eli How to -sarjaa onkin tulossa lisää!

I want to make more practical advisest to those who are like me: who wants to try what they can do. I have already started How to- serie 🙂

Minulta tunnustus lähtee eteenpäin seuraaville:

From me I give this forward to:

1. Eva´s thoughts. Hyvä blogi, hyvä ihminen sen takana. Goof blog, good person begind it.
2. Adventures in historical tabletweawing. Just because she also wants to know, w´how to weave Humikkala braid 😀
3. Dulce et Utile. Jennin kirjoitukset ovat tavattoman kiinnostavia ja Jenni on kiva. Jenni´s writings are very interresting and I like Jenni too.
4. Väkerryksiä. Tämän blogin pitäjä on tehnyt kulttuurityön luomalla nettisivun neulakintaista. The writer of this blog made a huge favour to all us us and created awesome web page about needlebinding.
5. Löytäjä. Koska maailma ei ole vakava paikka. Because we really don´t need to be that serious !!

Bonuksena julistan, että Neulakko on innostukseni lähde ja osaamiseni henkinen koti, mutta se ei ole blogi, joten annan sille oman erityisen The Most Awesome page -palkinnon.
As a bonus I am giving Neulakko a special award; it is not a blog, it is a webpage, so it is now nominated The Most Awesome Page. It is the source of my inspiration and my spiritual home.

2 thoughts on “Tuli kuulkaa tunnustusta! Got an award!”

  1. Moi vaan!

    Lukaisin koko Hibernaatiopesäkkeen tuossa joku aika sitten läpikotaisin ja olin ensinnä ihan suurenmoisesti yllättynyt, että vihdoinkin löysin muut historiaan hurahtaneet ja miten paljon niitä (teitä) onkaan. Toiseksi sain päähäni testata, josko kinnasneula pysyisi paremmin kädessä kuin joskus kymmenen vuotta sitten. Melkoisen youtube-session jälkeen sain lapasen kärjen aikaiseksi, mutta sitten piti jo siirtyä lautanauha-projektin pariin.. ja sillä tiellä ollaan. Tiukasti koukussa siis.

    Kiitokset siis mahtavasta inspiraatiolähteestä ja hyvin kodikkaasta blogista!

    Terveisin Sanna

  2. Oi, kiitos palautteesta! Yritän kannustaa muitakin kokeilmaan, koska jos näin kädetön ihminen on oppinut, niin kyllä muutkin 🙂

Comments are closed.