Simaa ja uhkapelejä. Mead and gambling.

“Some mead, maybe?”  “Oh, yes please”.

Olen kova sanomaan “kyllä se sopii”, kun kysytään mukaan kaikenlaiseen hauskaan. Tässä on taas yksi sellainen: Gotlannissa Visbyssä toimivalla Kapitelhusgårdenilla on paitsi mainio keskiaikaravintola, myös nettikauppa ja sellainen vierailijablogi, johon kutsutaan asiakaskuntaa kirjoittajiksi.
Minä kun niin tykkään tuosta uhkapelistä… tein blogiin pienen tarinan siitä, mitä varomattomalle voi käydä markkinamatkalla. Lukekaa tuo opettavainen tarina, jotta tiedätte ja osaatte varoa tulevankin markkinakesän houkutuksia!
Ystäväni Uta ystävällisesti avusti tarinan tekemisessä. Kuvat otti Eme.

I tend to say “yes I can” when someones asks me to do all kind of fun things. Here is again one: in Gotland, Visby there is a fantastic medieval restaurant Kapitelhusgården, which also has a webshop and  ablog, where they invite their customers to write.
I like gambling… well I wrote a story of what can happen during market trip. Read the story and be prepared to summer and tempatations of the market!
My dear friend Uta assisted me. Pictures are taken by Eme.

“And how about a game…”
 
“Hahhaa! It mine! Ít is all mine!!”